Statement

”Valokuvaus on minulle yksi tärkeimmistä välineistä taiteellisessa työskentelyssäni. Töissäni käsittelen ihmisen elämänkaaren vaiheita tunteiden ja muistojen kautta. Kuvien aiheet kumpuavat usein tavallisista, päivittäisistä havainnoista, kokemuksista ja ajatuksista. Minulla on pieniä lapsia, joten arki on keskittynyt suureksi osaksi kodin ympärille ja aikaa omien päänsisäisten ajatusten pohdiskeluun on runsaasti.

Valokuvieni pääosassa on lähes poikkeuksetta ihminen. Haluan näyttää elämän jättämät jäljet. Ihon arvet, naarmut ja virheet ovat ehtymätön inspiraationlähde. Valokuva ei ole vain näyte yhdestä hetkestä, se sisältää paljon enemmän kuin vain sillä hetkellä näkyvää, siihen voi kiteytyä kokonainen sukuhistoria, puhumattakaan tulevaisuuden haaveista, sattumista ja kohtaloista.”

 

”Photography is one of my most important tools in artistic work. In my work, I study life from the perspective of emotions and memories. My subjects spring from everyday life – ordinary observations, common experiences and unremarkable thoughts. I have small children so the present is largely focused around the home and I have plenty of time to contemplate my own inner thoughts. 

There is a human being almost without exception in all of my photographs. Scars, scratches and flaws on skin are an inexhaustible source of inspiration. Yet a photograph contains so much more than just the visible – there could be a full family history there, not to mention the whole future with its achievements, setbacks, fears and dreams.”

 

Mainokset